Open deur op 11 mei van 10u tot 16u

Van 4 mei tot 12 mei 2019 is er de “Week van de Korte Keten”. Verschillende organisaties en producenten heten je welkom op hun activiteit waarbij ze lokale producten recht van bij de boer in de schijnwerpers plaatsen.

In de serre van Philip Vermeulen groeien zo’n 150 verschillende tomatensoorten in alle maten en vormen. Dat gaat van piepkleine bes-tomaatjes tot uit de kluiten gewassen Coeur de boeufs.   Op zaterdag 11 mei zetten we onze deuren open van10u tot 16u.

  • Toegang (van 10u- 16u) tot de serres met 10-tallen soorten tomaten, ook komkommer, paprika, courgette, aubergine, framboos, kers, braam, druif,… rondleiding om 13u30 en 15u.
  • Foodtruck in samenwerking met Maarten du Bois (www.goestibus.be) (van 10u – 16u)  : 3 gerechten van speciale tomaten met verse noordzeevis en garnalen – ter plaatse te betalen :  * Biotomaatjes met basilicum  – mozzarella (6 €) /  * Zilverwijting met een salsa van biotomaten – komkommer & venkel (8€) / * Biotomaat opgevuld met handgepelde garnalen, dragon en huisgemaakte omega-3-mayonaise (10€)
  • Workshop (om 11u en 14u, duur 45min) met Maarten du Bois  : Biotomaatjes met basilicum en puntpepers & handgepelde garnalen –  espuma van garnaal van specerijen.  Workshop + gerecht + drank = 20€.                                              Inschrijven via : tomphido@skynet.be (met vermelding van uur van de workshop)
  • Hoeveverkoop ‘Alles van eigen kweek’ van 10u – 16u

Kijk ook eens naar collega bioboer Renaat (11mei 10u-12u), op deze link