De Krak van Oostkamp

Beste klant en biosympathisant,

 

Voor de Krant van West-Vlaanderen ben ik genomineerd voor KRAK van Oostkamp.

Deze nominatie heb ik niet alleen aan mezelf te danken. Alleen met een mooi team die mee de lekkere tomaten, andere groenten en de kippen produceerden en die door jullie gesmaakt werden, was dit mogelijk.

En dankzij jullie stem kan ik nu KRAK worden van Oostkamp. Dit kan je doen via onderstaande link :   https://acties.knack.be/acties/kw/krak/selecteer-gemeente.jsp?GEMEENTE=Oostkamp  of via www.kw.be  Nadat je je stem uitgebracht hebt, krijg je een mail van de Krant van West-Vlaanderen en moet je je stem nog bevestigen om geldig te zijn.

Zie ook op facebook : https://www.facebook.com/Biobedrijf-Vermeulen-213178132450542/

Alvast bedankt !

Dominique & Philip

Philip Vermeulen

Philip Vermeulen

Ruddervoorde

» Stem nu

“Ik geloof sterk in mijn biologische wijngaard”

Philip Vermeulen (56) uit Ruddervoorde is een vaste waarde in de regio. Zijn biobedrijf is niet meer weg te denken uit de Tuinbouwstraat. Al 33 jaar is hij voortrekker in het streven naar duurzame, lokale en biologische voeding. Zijn vele soorten kerstomaatjes en ancienne-tomaten zijn de specialiteiten van het huis. Hij blijft streven naar vernieuwing: “Dit voorjaar plantte ik als tweede West-Vlaamse ondernemer een biologische wijngaard aan. Ik liet me inspireren door de ondernemingszin van een Zuid-Afrikaanse die op haar 78ste begon met het verbouwen van wijn.” Achter de schermen is er ook een biobiertje met tomaat in de maak. (LS)